Πρίφτης: «Μοναδική στιγμή για εμάς»

Apr 15, 2021

Η Ούνικς Καζάν πήρε τους ημιτελικούς του EuroCup κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια και προκρίθηκε από τώρα στην Ευρωλίγκα, ενώ, ο Δημήτρτς Πρίφτης ανέφερε πως είναι μοναδική στιγμή.

 

«Πρόκειται για μια μοναδική στιγμή για εμάς, για εμένα προσωπικά, αλλά και για όλο το club. Την επόμενη σεζόν θα πάρουμε μέρος μαζί με τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague. Είμαι ευγνώμων σε όλους. Στους παίκτες, το σταφ, στους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Υπήρχε θετική αύρα πριν έρθουμε εδώ. Στον πρόεδρό μου, ο οποίος είναι ηλικιωμένος αλλά κάθε μέρα είναι στο γήπεδο. Υποστηρίζει την ομάδα, είναι κοντά σε εμάς και μας δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε» ανέφερε ο Πρίφτης και συνέχισε:

«Φυσικά η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμα. Εχουμε μπροστά μας τους τελικούς αλλά και αυτό που καταφέραμε μέχρι τώρα είναι σπουδαίο. Ήταν ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Είμαι ευγνώμων και στους φυσικοθεραπευτές της ομάδας μετά τους τραυματισμούς που είχαμε στις δύο τελευταίες φάσεις. Μας βοήθησαν πολύ με την αφοσίωσή τους. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους και είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Είναι μοναδική στιγμή και μια ωραία εμπειρία. Δουλέψαμε πολλούς μήνες για να φτάσουμε έως εδώ».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr