Γιατράς: «Κάποιοι που γελάνε τώρα, μακάρι να μη βρεθούνε με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε εμείς»

Dec 09, 2020

Χείμαρρος ο Μάκης Γιατράς στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Προμηθέα από την Ναντέρ, καθώς τόνισε πώς κάποιοι που γελάνε τώρα θα κλαίνε μετά.

 

 

Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στη Ναντέρ για τη νίκη. Εμείς έχουμε άλλη μία ευκαιρία την Πέμπτη (10/12) στο παιχνίδι απέναντι στην Τσεντεβίτα, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που παρουσιάζουμε. Δικαιολογίες θα μπορούσαμε να πούμε χίλιες. Θα πω μόνο ότι κάποιοι που γελάνε τώρα, μακάρι να μη βρεθούνε με όλα αυτά τα προβλήματα με τον κορωνοϊό που αντιμετωπίσαμε εμείς στην Ευρώπη, αλλά μπορεί να κλαίνε αργότερα.

Να ευχηθώ υγεία σε όλον τον κόσμο. Σήμερα ξεκίνησε ο εμβολιασμός στην Αγγλία (σσ. ενάντια στον covid-19) και ελπίζουμε αυτή να είναι η λύση για επιστροφή στην κανονικότητα».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr