Απίστευτος ο Μπερτομέου: Βάζει παιχνίδι του Προμηθέα πάνω στα «παράθυρα» της Εθνικής!

Nov 05, 2020

Απίστευτη η Ευρωλίγκα για ακόμη μια φορά, η οποία σκοπεύει να βάλει παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας πάνω στα «παράθυρα» της Εθνικής.

 

Για ακόμη μια φορά, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τα βάζει με ελληνική ομάδα και μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες.

Η Ευρωλίγκα, ήταν αυτή που με το «έτσι θέλω» επέβαλλε στον Προμηθέα να αγωνιστεί με έξι παίκτες κόντρα στην Γκραν Κανάρια, ενώ, η ομάδα πάσχει από κορωνοϊό και αναγκάστηκε να κατεβεί με τέσσερις νέους. Αλλά, τα πήγε εξαιρετικά και μάλιστα «έλαμψε» το άστρο του Μαντζούκα.

Αυτή τη φορά, η διοργάνωση ξαναχτυπά... και σκέφτεται να ορίσει παιχνίδι εξ΄αναβολής των Πατρινών πάνω στα «παράθυρα» της Εθνικής και μεταξύ 23-30 Νοεμβρίου. Αυτό θα συμβεί διότι, δεν υπάρχει άλλος χρόνος για την Ευρωλίγκα και πρέπει να ολοκληρωθεί με οποιοδήποτε κόστος το πρωτάθλημα.

Η ομάδα δεν έχει αντιδράσει ακόμη, αλλά σίγουρα θα το κάνει τις επόμενες ώρες και αναμένουμε ποια η στάση της και τι θα κάνει.

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr