Γιατράς: «Πρώτη φορά που αναγκάζομαι να πάω σε παιχνίδι αυθημερόν, δεν φύγαμε υγιείς από το γήπεδο»

Nov 05, 2020

Ο Μάκης Γιατράς δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του και για τους έφηβους που παίξανε σαν... άνδρες όπως είπε χαρακτηριστικά, μετά την ήττα από την Γκραν Κανάρια.

 

 

Ο προπονητής του Προμηθέα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Καλησπέρα, θα ξεκινήσω διαφορετικά. Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, θε εξηγήσω στη συνέχεια γιατί.

 Κάποια παιδιά που παίζουν ακόμα στην εφηβική ομάδα, μπήκαν μέσα στο παιχνίδι και έπαιξαν σαν άντρες και έδειξαν τι είναι ο Προμηθέας και τι θέλει να κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό είναι το θετικό από το παιχνίδι.

 
Είμαι προπονητής στον Προμηθέα εδώ και 8 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να πάω σε ένα παιχνίδι αυθημερόν. Είμαστε 10 ημέρες χωρίς προπόνηση ως ομάδα και τις 4 τελευταίας ημέρες δεν έχουμε μπει καν στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε από την Πάτρα εκτάκτως την Τρίτη στις 7 και μισή το πρωί, φτάσαμε σήμερα (4/11) στις 11 το πρωί στα Κανάρια και παίξαμε ένα παιχνίδι με μια ισχυρή ομάδα. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο στόχος μας σήμερα ήταν να φύγουμε υγιείς από το γήπεδο. Το στόχο αυτόν δεν τον πετύχαμε. Ο (Ίαν) Μίλερ γύρισε το πόδι του και ο Νίκολα Ραντίσεβιτς έπαθε τράβηγμα στον προσαγωγό. Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη για αυτό το πράγμα και ποιος θα μου εξηγήσει ποιος έχει την ευθύνη.

 Καταλαβαίνω ότι λόγω κορωνοϊού κάποιοι παίκτες έμειναν έξω, μπορεί να υπάρχουν τραυματισμοί και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

 Δε νομίζω όμως να υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει να μπει στο γήπεδο 4 ημέρες, να ταξιδεύει 2 ημέρες και να έρθει να παίξει παιχνίδι. Για αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Εμείς θα συνεχίσουμε για αυτό που πρεσβεύει ο Προμηθέας.

Έχουμε ξανά ένα ταξίδι Γολγοθά για να φτάσουμε στην Πάτρα την Παρασκευή. Ελπίζουμε να μείνουμε υγιείς και να προσπαθήσουμε να γίνουμε ξανά ομάδα, γιατί αυτή τη στιγμή να λείπουν 6 παίκτες, 4 με κορωνοϊό και 2 τραυματίες, ενώ χτύπησαν άλλοι 2 σήμερα. Πείτε μου εμένα ως προπονητή πως θα μπορέσω να οργανώσω αυτή την ομάδα;

Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια, ευχαριστούμε που μας παρείχαν κάθε βοήθεια. Νομίζω το ίδιο κάναμε κι εμείς στην Πάτρα. Σας ευχαριστώ»

 

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr