Γκαρσία: «Πλεονέκτημα ο Προμηθέας»

Nov 03, 2020

H Γκραν Κανάρια υποδέχεται τον Προμηθέα αύριο (04/11) κι ο κόουτς της ομάδας, έδωσε το πλεονέκτημα στους Πατρινούς παρότι θα έχουν τέσσερις νέους στην ομάδα.

 

Ο προπονητής της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά τόνισε: «Θέλουμε να εστιάσουμε και πάλι στη διοργάνωση, με καλή διάθεση, αλλά και χωρίς να ξεχνάμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει κερδίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια της με Μπούρσασπορ και Ναντέρ.

Πρόσφατα πρόσθεσε στο ρόστερ της πολύ καλούς παίκτες όπως ο Μάντζαρης, ο Φαγιέ και ο Ραντίσεβιτς. Αυτό τους έδωσε πλεονέκτημα. Ξέρουμε όσο δύσκολο είναι να σχεδιάζεις πράγματα αυτή τη στιγμή, γιατί από τη μία μέρα στην άλλη μπορούν να αλλάξουν πολλά. Πρέπει να εστιάσουμε στα δικά μας και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να βελτιωθούμε.

Είναι δεδομένο πως έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας, οπότε αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να βελτιωθούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr