Μανωλόπουλος: «Είμαστε απογοητευμένοι, θέλαμε την νίκη»

Sep 16, 2021

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπογράμμισε πως άπαντες στο Περιστέρι είναι απογοητευμένοι, μετά την ήττα της ομάδας στα προκριματικά του BCL από την Κλουζ.

 

 

Με την στενοχώρια αποτυπωμένη στο πρόσωπο του ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με την Κλουζ Ναπόκα και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του BCL, δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι όπου θέλαμε τη νίκη πολύ για να περάσουμε στους ομίλους του Basketball Champions League. Δεν τα καταφέραμε, η ομάδα θέλει δουλειά, είναι καινούργια. Οι επιλογές των παικτών είναι σωστές, αλλά είναι μια καινούργια ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κλουζ για τη νίκη της, είναι μια ανερχόμενη ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια αρκετά χρόνια».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κλουζ Ναπόκα, Μχάι Σαλβάσαν, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη της ομάδας του. «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλαμε να νικήσουμε πολύ. Νομίζω ότι ήμασταν οι μόνοι και στην Ελλάδα και στη Ρουμανία που πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Παίξαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας όπως είναι το Περιστέρι, με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα σε ομαδικό επίπεδο». Και συμπλήρωσε: «Βγάλαμε μερικές πολύ σημαντικές επιθέσεις σε κρίσιμα χρονικά σημεία του παιχνιδιού».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για το παιχνίδι και τόνισε: «Μου αρέσει πάρα πολύ να έχει κόσμο στο γήπεδο, γιατί αυτή είναι η ουσία του αθλητισμού. Να είμαστε μαζί με τους φιλάθλους και να απολαμβάνουμε την ομορφιά του παιχνιδιού. Χωρίς κόσμο το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ φτωχότερο! Ακόμη και εκτός έδρας, απολαύσαμε πάρα πολύ την παρουσία των οπαδών στις εξέδρες. Αυτό είναι το πνεύμα που θα πρέπει να επικρατήσει στο μπάσκετ. Ελπίζω να μην επαναληφθούν καταστάσεις που δεν θα επιτρέψουν την παρουσία των οπαδών της κερκίδας, λόγω του Covid-19».

Τέλος, για την συνέχεια και τον τελικό με την Φρίμπουργκ, επισήμανε: «Έχουμε μια ημέρα ξεκούραση και μετά είναι ο τελικός. Παίρνουμε τα πράγματα ένα-ένα, θέλουμε να ξεκουραστούμε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στον τελικό που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Θα παρακολουθήσουμε τον αντίπαλο μας, θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι την Παρασκευή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr