Λούκιτς: «Δεν ήταν έκπληξη η αστοχία μας, η Σαραγόσα έχει καλύτερο ρόστερ»

May 06, 2021

Ο Ζούραν Λούκιτς αναφέρθηκε στην αστοχία της Νίζνι, που έφερε τον αποκλεισμό της από το Final Eight του BCL, που γίνεται στην έδρα της.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν στη διοργάνωση της FIBA, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Σαραγόσα: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο Σέπερντ ήθελε πολύ να βοηθήσει την ομάδα, αλλά ήταν κουρασμένος. Η Σαραγόσα είχε μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς και αυτός ήταν ένας βασικός λόγους που χάσαμε το ματς.


Δεν ήταν έκπληξη για εμάς η αστοχία μας στα σουτ. Ο Σέπερντ δεν έχει εμπειρία, δεν ήταν σε καλή κατάσταση εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, ήταν απροπόνητος. Δεν μπορώ να εκνευριστώ μαζί του. Ηταν ο παίκτης που μας βοήθησε για να φτάσουμε έως εδώ. Για εμένα δεν είναι έκπληξη το κακό ποσοστό μας στα σουτ».

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς συμπλήρωσε: «Δεν είναι εύκολο να πω τώρα τι πήγε στραβά στο ματς για εμάς. Χάσαμε πολλά σουτ και στην άμυνά μας, τους επιτρέψαμε να σκοράρουν πολλά εύκολα καλάθια, τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και μακριά από αυτό. Κάναμε κάποια λάθη όταν προσπαθήσαμε να τρέξουμε.

Ολοι οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν τα πάντα. το ίδιο και οι οπαδοί μας. Είναι σπουδαίο σε περίοδο πανδημίας, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να σκεφτεί τι έχει κάνει λάθος».

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr