Παπαθεοδώρου: «Δεν βρήκαμε λύσεις στα προβλήματα που είχαμε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε»

Mar 25, 2021

Η ΑΕΚ υπέστη βαριά ήττα από την Νίζνι, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μιλάει για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στη Ρωσία και να τονίζει πως άπαντες πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

 

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Συγχαρητήρια στη Νίζνι. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε εναντίον τους. Έχουν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στον όμιλο μέχρι τώρα. Είχαμε μια πολύ κακή εμφάνιση.

Δεν βρήκαμε λύσεις στα προβλήματα που είχαμε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τα τελευταία δύο παιχνίδια».

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Συγχαρητήρια στη Νίζνι. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε εναντίον τους. Έχουν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στον όμιλο μέχρι τώρα. Είχαμε μια πολύ κακή εμφάνιση. Δεν βρήκαμε λύσεις στα προβλήματα που είχαμε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τα τελευταία δύο παιχνίδια».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr