Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους στα 3 παιχνίδια που απομένουν»

Mar 24, 2021

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε πως ήταν δύσκολο η ομάδα του να ακολουθήσει τον ρυθμό της Στρασμπούρ και τόνισε πως δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν οι παίκτες του.


Αναλυτικότερα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:


«Συγχαρητήρια στην Στρασμπούρ για τη νίκη, την άξιζε. Παλέψαμε πραγματικά σκληρά με τους παίκτες μας. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Είχαμε σημαντικά προβλήματα ειδικά στους ψηλούς και γι αυτό δεν ήταν εύκολο για εμάς να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του αγώνα.

Έχουμε τρία παιχνίδια πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Περιμέναμε από την Στρασμπούρο να παίξει τόσο σκληρά. Για εμάς ήταν δύσκολο να παίξουμε σε αυτόν τον ρυθμό χωρίς τους ψηλούς μας. Δεν ήταν εύκολο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Κάθε δύο μέρες παίζουμε, έχουμε ένα ταξίδι ακόμα. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr