Προπονητής Στρασμπούρ για ΑΕΚ: «Η προσέγγιση μας είναι με νοοτροπία March Madness»

Mar 23, 2021

Η Στρασμπούρ παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ (21:30) κι ο Λάσι Τουόβι ανέφερε πως πρέπει να έχουν νοοτροπία March Madness.

 

«Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο για 30 λεπτά, αλλά τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο μας σκότωσαν. Τέτοια πράγματα πρέπει να αποφύγουμε σήμερα. Αν παίξουμε στο πραγματικό μας επίπεδο, το σκορ μπορεί να είναι κλειστό στο τέλος. Μην ξεχνάμε όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και πάλι, η πρόκληση είναι τεράστια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάσι Τουόβι. Και συνέχισε:

«Δεν είναι αδύνατο να πάρουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μη χάνουμε τη συγκέντρωση μας ούτε για πέντε λεπτά. Άπαντες πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί, γιατί αν χάσουμε, όλα τελείωσαν. Η προσέγγιση μας είναι με νοοτροπία March Madness».

 

Δημοσκόπηση: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για την προεδρία της ΕΟΚ; (Poll)

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr