Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε σε όλους τον χαρακτήρα μας»

Mar 16, 2021

Η ΑΕΚ κέρδισε την Στρασμπούρ κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε πως έδειξε τον χαρακτήρα της η ομάδα του.

 

Αναλυτικά, είπε στη Συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός:

«Μεγάλη νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση. Δεν έχω να πω πολλά για το ματς. Δείξαμε σε όλους τον χαρακτήρα μας και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για τα πολλά δίποντα που σούταρε η ΑΕΚ: «Ως πρώτη κατεύθυνση είχαμε να παίξουμε πολύ απλά. Να πάρουμε αυτά που θα μας δώσουν οι αντίπαλοι, να μην κάνουμε πολλά λάθη και νομίζω η παρουσία του Λάνγκφορντ μας έδωσε σουτ από ενδιάμεση θέση. Ταυτόχρονα ήμασταν εύστοχοι στα λίγα αλλά μακρινά σουτ. Αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη ελέγχαμε το κομμάτι αυτό.

Μπορούμε να παίξουμε οποιοδήποτε τρόπο παιχνιδιού στην επίθεση και να υποστηρίξουμε και το ποστ και μακρινά σκριν και από την μέση απόσταση. Όταν είμαστε εύστοχοι είμαστε και ευτυχισμένοι».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr