Παπαθεοδώρου: «Οι μεγαλύτερες νίκες της σεζόν με ΠΑΟΚ και Στρασμπούρ, απέδειξαν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι οι παίκτες»

Mar 16, 2021

Η ΑΕΚ επικράτησε της Στρασμπούρ κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε πως είναι οι δύο μεγαλύτερες νίκες αυτή με ΠΑΟΚ και η σημερινή.

 

«Νομίζω σε συνδυασμό με τη νίκη στη Πυλαία και τις κομβικές κομβικές απουσίες που είχαμε είναι οι μεγαλύτερες νίκες που κάναμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν.

Κατάθεση ψυχής έκαναν τα παιδιά. Απέδειξαν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Κάναμε και ευχέλαιο, τα πάντα κάναμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τα παρατήσουμε. Η χρονιά είναι μεγάλη κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Το ρόστερ αντί να γυρίζουν τραυματίες φεύγουν κι άλλοι.

Περιμένουμε τον Ματσιούλις να επιστρέψει και ο Γκίκας είναι σε μια φάση που θα μπει στην ομάδα αλλά θα χρειαστεί χρόνο» σχολίασε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός μετά τον αγώνα με την Στρασμπούρ.

 

Δημοσκόπηση: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για την προεδρία της ΕΟΚ; (Poll)

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr