Απίθανο ξέσπασμα Ποτσέκο και επική ατάκα σε Μπίλαν: «Δεν είναι δίκαιο αυτό που έγινε, πες μια βλακεία να τελειώνουμε» (vid)

Mar 10, 2021

Ο τεχνικός της Σάσαρι, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, ξέσπασε μετά την ήττα από την Νίμπουργκ, ενώ είπε στον παίκτη του, Μπίλαν να μην πει πολλά λόγια στη Συνέντευξη Τύπου.

 

Η Σάσαρι ηττήθηκε από την Νίμπουργκ στις λεπτομέρειες και ο Ποτζέκο ξέσπασε κατά των διαιτητών στη Συνέντευξη Τύπου.

«Δεν πήγαν να κάνουν έλεγχο στην τελευταία κατοχή. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο! Τα παιδιά ταξίδεψαν 25 ώρες για έρθουν να παίξουν το ματς. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Πήγα και είπα στους διαιτητές να δουν το Instant Replay γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε ακουμπήσει ο παίκτης τη μπάλα όταν βγήκε έξω. Και δεν πήγαν να τσεκάρουν. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο. Δεν έχουμε να μιλήσουμε για το ματς» είπε αρχικά ο έκρυθμος τεχνικός, ενώ την ώρα που ο Μπίλαν πήρε τον λόγο του είπε: «Πες μια βλακεία και πάμε να φύγουμε».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr