Παπαθεοδώρου: «Πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ»

Mar 09, 2021

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας τα σημεία που θα πρέπει να προσθέσει η ΑΕΚ.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε για την αυριανή (10/03) αναμέτρηση με Τουρκ Τέλεκομ, στην πρεμιέρα της «Βασίλισσας» στη φάση των «16» του BCL:
«Ξεκινάει για μας αύριο, έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, το ταξίδι μας στο Basketball Champions League, καθώς υποδεχόμαστε την Τουρκ Τέλεκομ. Είμαστε στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες, και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.
Η Τουρκ Τέλεκομ, μία ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική, με ατομικό ταλέντο, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και ικανότητες. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, και ατομικά αλλά και ομαδικά.
Ταυτόχρονα, πρέπει να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση, να μοιράσουμε σωστά τη μπάλα και να βρούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr