Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ηρακλή στους "16" του FIBA Europe Cup

Jan 30, 2021

Ο Ηρακλής πήρε την πρόκριση για τους "16" του FIBA Europe Cup, με την «κυανόλευκη» ΚΑΕ να ενημερώνει για την επόμενη φάση.

 


Αναλυτικά:

Μία εκ των Άνβιλ (Πολωνία), Μπαλκάν (Βουλγαρία), Κίεβ Μπάσκετ (Ουκρανία), Οραντέα (Ρουμανία), Ντεν Μπος (Ολλανδία), Ρίλσκι Σπορτ (Βουλγαρία) θα αντιμετωπίσει στους "16" του FIBA Europe Cup ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η κλήρωση θα γίνει στο Μόναχο την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00. Οι αγώνες θα γίνουν σε έδρα που θα ορίσει η FIBA το διάστημα 23-25 Μαρτίου, ενώ στην ίδια έδρα θα γίνει και ο αγώνας, μετέπειτα, των "8".

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στους "ισχυρούς" των "16" του θεσμού, μαζί με τις Σταλ (Πολωνία), Σίμπιου (Ρουμανία), Πάρμα Περμ (Ρωσία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Προμετέι (Ουκρανία), Ιρόνι Νες Ζιόνα (Ισραήλ), Φρίμπουρ (Ελβετία).

Στους "αδύναμους" είναι και οι Μονς, Ρέτζιο Εμίλια, που όμως επειδή ήταν στον Όμιλο του ΗΡΑΚΛΗ, δεν θα κληρωθούν μαζί του στους "16".

Συνολικά θα γίνουν 4 "μίνι" τουρνουά ("φούσκες") σε 4 πόλεις που θα ορίσει η FIBA για τη φάση των "16" και των "8". Αργότερα θα αποφασιστεί και η έδρα του Final-4 που θα γίνει τέλη Απριλίου.

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr