Πεδουλάκης: «Είχαμε ορατό πρόβλημα στις θέσεις ''1-2''»

Jan 26, 2021

Το Περιστέρι ηττήθηκε κι αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Βasketball Champions League κι ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην απουσία των γκαρντ.

 

Στην απουσία και φυγή των γκαρντ στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Ρίγα, ενώ, υπογράμμισε πως στο πρώτο ημίχρονο το Περιστέρι δεν ήταν συγκεντρωμένο.

Αναλυτικά, είπε στη Συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός:

«Νομίζω ότι είχαμε ορατό πρόβλημα στη θέση 1-2 στο ροτέισον. Ήρθαμε χωρίς δύο παιδιά από τα προηγούμενα ματς. Επίσης, ο Γιάννης Μπουρούσης ήρθε το παιδί να παίξει χωρίς προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι σε πράγματα που είχαμε βάλει και δουλέψει για να παίξουμε. Στο δεύτερο δυναμώσαμε την άμυνά μας και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Χάσαμε μερικά ριμπάουντ, αλλά η Ρίγα είναι μια ομάδα που έχει ικανότητα σε αυτό το κομμάτι.

Δεν μπορέσαμε να παίξουμε καθόλου πικ εν ρολ λόγω της έλλειψης των γκαρντ ώστε να δώσουμε πίεση στη Ρίγα και να ξεκουράσουμε κάποια παιδά. Το μεγάλο σουτ έδωσε τη νίκη στη Ρίγα».

 

Γιάννης Λέκος

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr