Καλύβας «Οι παίκτες έδειξαν καλύτερο πρόσωπο απ΄ότι στο τελευταίο παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια»

Jan 26, 2021

Στην ένταξη των δύο νέων παικτών στην ομάδα, στην σημερινή εικόνα αλλά και τα επόμενα παιχνίδια μίλησε ο Στέργιος Καλύβας μετά την νίκη του Ηρακλή κόντρα στην Κέρμεντ.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή: 


Ήταν για εμάς σημαντικό να κάνει η Ομάδα μας μια Ευρωπαϊκή νίκη ξανά, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία. Καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά και την ένταξη δύο νέων παικτών στο rotation, όπως και επίσης ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή εκτός έδρας παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θεωρώ ότι σήμερα οι παίκτες έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο απ΄ότι στο τελευταίο παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση.

Συνεχίζουμε όμως, καθώς αύριο μας περιμένει ακόμη ένας δύσκολος αγώνας, ακόμη πιο δύσκολος ίσως, και εκεί θα πρέπει να ανταποκριθούμε ξανά.

Ζητούμενο ήταν μην αφήσουμε την Κέρμεντ να σκοράρει, κάτι που κάνει με υψηλά ποσοστά αν την αφήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε και τόσο καλά εκεί. Θέλαμε να τους κρατήσουμε χαμηλά, κάτι που δεν πετύχαμε όσο θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τους πιέσαμε περισσότερο και έτσι πήραμε διαφορά που διαχειριστήκαμε καλά με την εμπειρία μας.

Είναι πολύ σημαντικό να εντάξουμε τους δύο νέους παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα μας. Σίγουρα θέλουν χρόνο τον οποίο εμείς δεν έχουμε αλλά έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να ανταποκριθούν, κάτι που περιμένουμε.

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr