Δέδας: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, ο Λάνγκφορντ έκανε την διαφορά»

Nov 04, 2020

Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε περήφανος για την εικόνα της Χάποελ Χολόν απέναντι στην ΑΕΚ και τόνισε πως η παρουσία του Κιθ Λάνγκφορντ έκανε τη διαφορά.

 


Ο προπονητής της Χολόν υποστήριξε: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον κόουτς Παπαθεοδώρου για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Θα μπορούσαμε και εμείς να κερδίσουμε. Είχαμε περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι μας απ' ότι η ΑΕΚ, με όλο το σεβασμό. Προετοιμαστήκαμε για τις καταστάσεις με τον Λάνγκφορντ στο τέλος. Σούταρε και σκόραρε και αυτό έκανε τη διαφορά.

Προσπαθήσαμε σαν ομάδα και ακόμα και στην τελευταία φάση προσπαθήσαμε και αυτό με έκανε περήφανο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Έχω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα και έχω καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα».

Ο Σι Τζέι Χάρις είπε από την πλευρά του: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και αυτό έκρινε το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr