Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Νέος προπονητής της ΑΕ Δόξα Πύρρου Άρτας ο Τάκης Παππάς

Jun 22, 2022

H ανακοίνωση: Τη συνεργασία με τον προπονητή Τάκη (Δημήτρης) Παππά, για να αναλάβει καθήκοντα προπονητή του ανδρικού τμήματος, αποφάσισε το χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα, αφού οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό τόπο, τόσο στη φιλοσοφία όσο και στη λειτουργία του τμήματος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Παράλληλα αποφασίστηκε η ενίσχυση του τμήματος, με τρεις τουλάχιστον μεταγραφές, τις οποίες υπέδειξε ο προπονητής, από μια λίστα 15 παικτών, επιπέδου Β’ & Γ΄ Εθνικής.
Ο 53χρονος Γιαννιώτης προπονητής είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα καλαθοσφαίριση με μεταπτυχιακό τίτλο master στη Φυσική Αγωγή & ειδικότητα Προπονητική του Πανεπιστημίου Central MichiganUniversity (CMU) των Η.Π.Α.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στον ιστορικό σύλλογο ΑΓΣΙ για οχτώ χρόνια, με συμμετοχή στο Α τοπικό & την Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια δούλεψε σε όλες σχεδόν τις ομάδες των Ιωαννίνων και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους αναδείχθηκε πρωταθλητής Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, παίρνοντας το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική με το Σπάρτακο Ιωαννίνων πρόπερσι & την ΚΑΕ Παραμυθιά φέτος.
Με την ευχή για υγεία και αγωνιστική επιτυχία, τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Μπίστας   Σπύρος Τζαχρήστας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr