Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Α ΕΣΚΑ: Σούπερ κίνηση με Ιωακειμίδη για τον Χολαργό

Jun 20, 2022

Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού ξεκίνησε την μεταγραφική του ενίσχυση για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Η πρώτη του κίνηση είναι ο Θοδωρής Ιωακειμίδης (23 ετών, 1,92μ) ο οποίος θα ενισχύσει τη νέα προσπάθεια της ομάδας μας.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ τη φετινή σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ με την ομάδα του Ποσειδώνα Ψυχικού.

Ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από την Δόξα Λευκάδας με την οποία έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α2, Β’ & Γ’ Εθνική). Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Ευρυάλη, Ίκαρο Καλλιθέας και Ποσειδώνα Ψυχικού.

Είναι σπουδαστής στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ο Θοδωρής Ιωακειμίδης δήλωσε για τη μεταγραφή:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Χολαργού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κόουτς Θωμόπουλο για την εμπιστοσύνη και την επιλογή τους να έρθω στην ομάδα. Μια ομάδα με υψηλές προδιαγραφές και υψηλούς στόχους. Εύχομαι υγεία και είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr