Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ στην Σκιάθο

Jun 08, 2022

Ένα 3ημερο γεμάτο μπάσκετ είναι έτοιμοι να ζήσουν οι κάτοικοι της Σκιάθου.

 

Το πανέμορφο νησί των Σποράδων, θα φιλοξενήσει τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος, για το τουρνουά 3on3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, το ΟΑΚΑ, οι τοπικοί Δήμοι και οι περιφέρειές τους, οι τοπικές Ενώσεις, καθώς και οι Σύνδεσμοι Κριτών και Διαιτητών, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της ΕΟΚ και του πρωτοποριακού προγράμματος "Ζήσε Αθλητικά".

Συμπαίκτης των διοργανωτών είναι και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο.

"Ως Δημοτική αρχή είμαστε χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που θα φιλοξενήσουμε στη Σκιάθο το πρώτο 3on3 street baskeball. Ο Δήμος μας με τη συνεργασία και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στηρίζει τη διάδοση του μπάσκετ.

Βασική επιδίωξη της Διοίκησής μας, από την έναρξη της θητείας της, είναι η δυναμική στήριξη του αθλητισμού και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και τον Π.Σ.Α.Κ. για την εξαιρετική συνεργασία", δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες των οικονομικά αδύναμων πολιτών του νησιού.

Οι εγγραφές για τα τουρνουά συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να κάνουν κλικ στο παρακάτω LINK: https://3on3streetball.gr/id-3on3.html

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και να παίξουν μαζί τους.

 

Να υπενθυμίσουμε τις υπόλοιπες πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τα τουρνουά:

11-12-13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΚΙΑΘΟΣ (1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΑΙΓΑΛΕΩ (ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ)

28-29-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΡΕΘΥΜΝΟ (ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ)

2-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΧΑΝΙΑ (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr