Σύμπραξη Ικάρων και ΓΣ Σερρών με επιστροφή Ασημάκη

Jun 08, 2022

Συνένωση Ικάρων Σερρών και ΓΣ Σερρών 2017... ψήνεται και είναι σχεδόν έτοιμη στις Σέρρες, με την επιστροφή Ασημάκη να σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στο Σερραϊκό μπάσκετ.

 

 

Θυμίζουμε πως οι Ίκαροι Σερρών αποσύρθηκαν από το φετινό πρωτάθλημα και δεν αγωνίστηκαν, με αποτέλεσμα να υποβιβαστούν στα τοπικά και πλέον να αλλάζουν σελίδα και να ετοιμάζουν το νέο τους βήμα μαζί με τον ΓΣ Σερρών.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SerresBasket, Ίκαροι και Γ.Σ. Σερρών 2017 αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τους «ταύρους» να εγκαταλείπουν τη «συμπόρευση» με τον Πανσερραϊκό και την Α.Ε.Σ.!

Οι «κυανοκίτρινοι» και οι «πράσινοι» θα συνεργασθούν και καλώς εχόντων των πραγμάτων στο νέο πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η ομάδα που θα λάβει μέρος, θα αγωνισθεί με τα χρώματα και το σήμα των Ικάρων.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Μπουτάκογλου.

Άξιο αναφοράς ότι σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα συνδράμει ο χαρισματικός Σερραίος καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Ασημάκης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τα «λιοντάρια» και θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα Ικάρων-Γυμναστικού, αλλά θα αναλάβει και πόστο στις Ακαδημίες, αφού η συνεργασία των δύο συλλόγων θα είναι πολυεπίπεδη.

Εντός της εβδομάδας (ίσως και σήμερα) θα βγει επίσημη ανακοίνωση για αυτή τη σημαντική εξέλιξη στον χώρο του Σερραϊκού Μπάσκετ.

 

 

Πηγή: Serresbasket.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr