Φλέσσιας: «Στον Α.Ο.Δύμης δίνουμε και την ψυχή μας για τα νέα παιδιά»

Jun 05, 2022

Ο έφορος καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Δύμης (ΕΣΚΑΗ) Δημήτρης Φλέσσιας «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκετά» με τον Αργύρη Παγαρτάνη.

 

 

Αναλυτικά είπε:

Για το σύλλογο του Α.Ο. Δύμης: «Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2007 απ’ τον Σωτήρη Πετρόπουλο, ο οποίος έχει αποχωρήσει. Έχουν αναλάβει παράγοντες μέσα απ’ το Δ.Σ. και σαν προπονητές. Είμαστε ομάδα που στελεχώνεται με παιδιά της περιοχής μας. Σκοπός είναι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα εξέλιξης, μέσω του οποίου τα περισσότερα παιδιά στελεχώνουν ανδρική και φέτος το ‘χουμε καταφέρει σ’ ένα πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Πέντε παιδιά απ’ τα τμήματα υποδομής μας στελεχώνουν την ανδρική μας ομάδα και μ’ ενεργό ρόλο. Κατεβάζουμε και τα 5 τμήματα στην ΕΣΚΑΗ και χαιρόμαστε που όλα έχουν επιτυχίες, ειδικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο”.

Για το πώς προσελκύουν παιδιά στην ομάδα: «Εμείς έχουμε την τύχη να διαθέτουμε το μεγαλύτερο αριθμό παιδιών στις ακαδημίες μας, γύρω στα 90 παιδιά, μεγάλος αριθμός σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα της Κάτω Αχαϊας. Οι προπονητές είναι μέσα απ’ την ομάδα και δίνουν και την ψυχή τους για να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής. Και το Δ.Σ. και όλοι είμαστε από πίσω για να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μπορούμε στον αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι πολύ σωστή η δουλειά που γίνεται απ’ όλους. Είμαστε όλοι πάνω στα παιδιά, προσπαθούμε να καλύψουμε κάθε τους ανάγκη και σκοπός της ομάδας είμαι να προάγει όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη».

Για την αδελφοποίηση με τον Γ.Σ. Δύμης: «Έγινε μια αδελφοποίηση τις τελευταίες μέρες με το Γ.Σ. Δύμης και πλέον έχει δημιουργηθεί και το «Δύμη Athletic Family Group», το οποίο είναι μια διευρυμένη αθλητική οικογένεια που «υπηρετεί» και τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης και του Inline skating, της τροχοσανίδας και του στίβου και της ποδηλασίας. Μέσα απ’ τη συνεργασία αυτή και το κοινό μήκος κύματος που έχουμε με τους άλλους συλλόγους που αδελφοποιήθηκαμε, σκοπός μας είναι να προάγουμε τ’ αθλητικά ιδεώδη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην περιοχή μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr