ΕΣΚΑΒΔΕ: Πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων η ΑΛΦΑ 93

Apr 11, 2022

Το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ κατέκτησε η ΑΛΦΑ 93 BC, στο final four του πρωταθλήματος που διεξήχθη στον Αστακό, το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου.

 

 

Η ομάδα του Αγρινίου αντιμετώπισε στον ημιτελικό τον Αίολο Αστακού, το Σάββατο 9 Απριλίου, επικρατώντας με 49-57. Στον τελικό, κέρδισε το Ναυσίθοο Κέρκυρας με σκορ 51-47, την Κυριακή 10 Απριλίου, όντας σταθερά η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 4 χρόνια που η ΑΛΦΑ 93 κατακτά το εν λόγω πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ΑΛΦΑ 93 πέρασε πλέον στη Β΄ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, όπου θ’ αντιμετωπίσει τους νικητές των Ενώσεων Θεσσαλίας, Λέσβου και Θήβας, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Πρωταθλήματος.

Το ΔΣ και το τεχνικό τιμ της ΑΛΦΑ 93 εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στα παιδιά για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά κι εύχονται αντίστοιχη συνέχεια και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr