Α ΕΚΑΣΔΥΜ: Η καρδιά του μπάσκετ της Καστοριάς χτυπάει στην Μεσοποταμία στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Apr 02, 2022

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΔΥΜ, ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας υποδέχεται τους Διόσκουρους Κοζάνης και απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό για το σημερινό παιχνίδι.

 

 

Αναλυτικά:

Υποδέχεται τους Διόσκουρους Κοζάνης για το 13/13 ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

Τους Διόσκουρους Κοζάνης υποδέχεται σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στις 20:00, με μόνο στόχο την 13η διαδοχική νίκη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και την διεύρυνση του αήττητου.

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα με μόνο στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Απέναντι μας σήμερα μια πολύ δυνατή και νεανική ομάδα που κάνει την δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 2η θέση.

Πλέον, με την άρση του περιορισμού όσον αφορά την πληρότητα στις εξέδρες και την επαναφορά του στο 100%, έχουμε την δυνατότητα να υποδεχθούμε ξανά όλους τους φίλους της ομάδας μας στις εξέδρες.

Η καρδιά του μπάσκετ της Καστοριάς χτυπάει το Σάββατο το απόγευμα (20:00) στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας.

Δίχως περιορισμούς στην πληρότητα των κερκίδων, αλλά με πάθος και φωνή, γέμισε το κλειστό από άκρη σε άκρη και γίνε ο 6ος παίκτης στην μεγάλη προσπάθεια για μία ακόμη σημαντική νίκη και το 13/13!

Θυμίζουμε πως για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, ή τεστ για τους ανήλικους φίλους μας, μαζί με το απαραίτητο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο κτλπ.)

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν (και) σήμερα στις 20:00 οδηγούν στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας για να υποστηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια του κόουτς Τζιλίνη και των παικτών της ομάδας μας, σε ένα ακόμα απόγευμα - γιορτή στο "σπίτι" μας, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει σε μια πολλή σημαντική νίκη ενόψει των Play Off.

Αντίπαλος: Διόσκουροι Κοζάνης

Ώρα: 20:00

Τοποθεσία: ΔΑΚ Μεσοποταμίας
Αστική συγκοινωνία από Καστοριά - Μανιάκοι 19:30 --- Επιστροφή: 21:50

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr