Κερκυραϊκός: Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Γογγάκη από τα τμήματα υποδομής

Mar 30, 2022

Παρελθόν αποτελεί απο τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Κερκυραϊκού ο Γιώργος Γογγάκης.

Το κείμενο της παραίτησης του:Έφτασε λοιπόν μια στιγμή που δεν φανταζόμουν και δεν ήθελα ποτέ. Ύστερα από ώριμη σκέψη, σεβόμενος απόλυτα το χαρακτήρα, την προσωπικότητα, τη δουλειά και τον εαυτό μου υπέβαλα την παραίτηση μου από Προπονητής στα τμήματα υποδομών του Κερκυραικού Γ.Σ. Ενός συλλόγου, τον οποίο υπηρετώ από τα 10 μου χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2002, αφενός σαν παίκτης και αφετέρου σαν προπονητής από το 2017 που επέστρεψα στην Κέρκυρα. Φέτος είχαμε μια ομολογουμένως εξαιρετική χρονιά με όλα τα αγωνιστικά τμήματα, θέτοντας σωστές πάνω απ’ όλα βάσεις για το καλύτερο μέλλον των παιδιών, μπασκετικό και μη. Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή δεν εκτιμήθηκε από την «νέα τάξη» πραγμάτων που επικρατεί στην ομάδα, γεγονός το οποίο δε συμβαδίζει με την ιδεολογία και το χαρακτήρα μου ούτε με τους «άγραφους» κανόνες συνεργασίας σε μια ομάδα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του τωρινού και προγενέστερου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τον κ. Σπύρο Ίσσαρη προσωπικά για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω και να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και αγαπώ.
Με χαροποιεί ιδιαίτερα οτι αφήνω πίσω εξαιρετικούς χαρακτήρες και αθλητές, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους με έκαναν περήφανο με τη συνεργασία τους και την όρεξη τους για μάθηση και τους εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πρόοδο.

Εύχομαι ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του και να επανέλθει στην κατάσταση που αξίζει σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο.
Με εκτίμηση,
Γογγάκης Γεώργιος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr