Δεσποτάκης: «Η Αρτεμις Αχαρνών λειτουργεί σε πολύ υγιείς βάσεις»

Mar 30, 2022

Ο προπονητής του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών (Α’ ΕΣΚΑ), Μάριος Δεσποτάκης μίλησε στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

 

 

Για τη φετινή πορεία της Άρτεμις Αχαρνών: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία, λόγω του ότι δεν ξεκινήσαμε με τέτοιους στόχους. Το αντρικό τμήμα το ιδρύσαμε πριν τέσσερα χρόνια, θέλοντας τα παιδιά των ακαδημιών μας να βλέπουν ότι υπάρχει μια αντρική ομάδα και να στοχεύουν να παίξουν εκεί κάποια στιγμή. Η κάθε χρονιά, όμως, έφερε μια αγωνιστική επιτυχία και τώρα ανεβήκαμε στην Α’ ΕΣΚΑ. Είχαμε στόχο στην αρχή της χρονιάς να είμαστε ανταγωνιστικοί και προέκυψαν τα play-offs.

Είναι ήδη επιτυχημένη η ομάδα. Τα παιδιά έχουν κάνει πολλές υπερβάσεις, αναλογιζόμενοι και τα θέματα που αντιμετωπίζουμε, και είμαστε ευχαριστημένοι έτσι κι αλλιώς. Βέβαια, εδώ που φτάσαμε θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

 

Για τον σύλλογο: «Ιδρυθήκαμε το 2010, έχοντας σαν στόχο να υπάρχουν και κορίτσια και αγόρια. Είχαμε 7-8 παιδιά τότε. Σιγά-σιγά οργανωθήκαμε πάρα πολύ καλά, η Ελένη Καλαϊτζάκη, που είναι υπεύθυνη όλων των προπονητικών προγραμμάτων και της οργάνωσης τμημάτων μας, έχει κάνει εκπληκτική δουλειά.

Αυτήν τη στιγμή, μετά από 12 χρόνια, έχουμε πάνω από 200 παιδιά στις ακαδημίες μας. Έχουμε 8-9 αγωνιστικά τμήματα και οι κορασίδες μας ανέβηκαν κατηγορία φέτος. Γενικά θέλαμε να φτιάξουμε έναν σύλλογο που να μην έχει όλα τα αρνητικά που βρίσκαμε κατά καιρούς σε κάποιες ομάδες που δουλεύαμε. Και νομίζω το έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο σύλλογος έχει μεγαλώσει πια, έχει ανθρώπους ασχολούνται και στηρίζουν την ομάδα. Δεν εξαρτάται από κάτι και λειτουργεί σε πολύ υγιή βάση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr