Γ.Ε. Αγρινίου: Ανακοίνωση για την επανέναρξη των ακαδημίων

Jan 08, 2022

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου για τις ακαδημίες τους:Την Δευτέρα 10/1 τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου επιστρέφουν στην αγαπημένη τους ασχολία. Το γήπεδο μας περιμένει και πάλι για να μάθουμε, να παίξουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές.

Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε πιστά τα υγειονομικά μέτρα.

-Παρακαλούμε τους γονείς να ελέγχουν την τσάντα των παιδιών πριν την προπόνηση ώστε να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέσα.Νερό, Αντισηπτικό ή υγρά μαντηλάκια καθαρισμού κτλ.

-Όλα τα παιδιά θα έχουν μαζί τους τα χαρτιά των τριών σελφ-τεστ που διενεργούνται στα σχολεία για την 1η εβδομαδα και των δυο απο την επόμενη αυτής. Δεν θα επιτραπεί σε κάποιο παιδί να προπονηθεί εφόσον δεν έχει τα αποδεικτικά των εξετάσεων.

-Τα παιδιά μέχρι την είσοδο τους στο γήπεδο καλό είναι να φορούν τις μάσκες τους. Με το που τελειώνει η προπόνηση θα τις ξαναφορούν.

-Ο ερχομός και η αποχώρηση των παιδιών να γίνεται με τάξη και απόσταση.

-Σε ενδεχόμενο κρούσμα αθλητή ενημερώνουμε άμεσα τον προπονητή. Άμεση ενημέρωση και εφόσον υπάρχει στην τάξη του αθλητή στο σχολείο κρούσμα με ισχυρή σύσταση το παιδί για 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέρες να μην έρθει στην προπόνηση και να διεξάγει τεστ σε καθημερινή βάση.

-Απαγορεύεται η είσοδος των γονέων στο γήπεδο κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Είμαστε ομάδα εντός και εκτός γηπέδων. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τον συμπαίκτη μας.
Ραντεβού την Δευτέρα 10/1.

MENOYME ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr