Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Μολοσσοί Ιωαννίνων: Ανακοίνωση κατά διαιτητή: Σεβαστείτε μας όπως σας σεβόμαστε εμείς

Nov 23, 2021

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Μολοσσοί εκφράζοντας τα παράπονά τους προς τον Αρτινό διαιτητή Κώστα Τσίγα, ο οποίος ήταν ορισμένος στα 2 παιχνίδια της ομάδας με Νικόπολη και Ιόνιο, υποστηρίζοντας ότι σφύριζε με διαφορετικά κριτήρια.

Ανακοίνωση
Ο αγώνας με τον Ιόνιο στην Κέρκυρα, αποτέλεσε για εμάς ένα deja vu του αντίστοιχου με τη Νικόπολη στην Πρέβεζα.
Εντός παρκέ, από τη μια είδαμε ένα σύνολο εξαιρετικών αθλητών με ήθος και μπασκετική παιδεία που αγωνίζονται για μια καλοδουλεμένη, δυνατή ομάδα με υψηλές βλέψεις.
Από την άλλη, την ομάδα μας, πάντα διαβασμενη, πάντα δυσκολοκαταβλητη με τα συν και τα πλην της.
Και στο επίκεντρο, τον κύριο Τσιγα. Έναν διαιτητή που προτιμά να προκαλεί, να εκδικείται και να δημιουργεί εντυπώσεις με τα σφυρίγματα του, παρά να κάνει σωστά τη δουλειά του και να δώσει το δικαίωμα και στις 2 ομάδες να αγωνιστούν χωρίς να φοβούνται τις κυκλοθυμικες απειλές του. Δυστυχώς μετά από 2 σερί match που επιτρέπει επιδεικτικά το physical game στο μισό γήπεδο, που εκτελούμε 8 βολές έναντι 20+, που δέχεται ύβρεις από τους αντιπαλους πάγκους ενώ από εμάς ούτε κουβέντα, καταλήγουμε σε ένα εκ των δύο παρακάτω συμπερασμάτων.
1. Είτε είναι άκρως ακατάλληλος
2. Είτε είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Πραγματικά δε μπορούμε να καταλάβουμε το μένος του Αρτινου διαιτητή απέναντι στην ομάδα μας, αλλά σίγουρα δε μας αντιμετωπίζει ισότιμα και ως ομάδα που σέβεται. Επιπρόσθετα, δε μπορούμε να καταλάβουμε και την επιλογή του ορισμού του μετά τα όσα έκανε στη Νικόπολη!
ΥΓ.1 Το γεγονός ότι το προπονητικό μας team έχει επίπεδο και δεν προβαίνει σε ύβρεις, δε σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε ένας να παίξει με την υπομονή τους και τη νοημοσύνη τους.
ΥΓ2. Κύριε Τσιγα, όσο και να μας ωθείτε σε τέτοιες συμπεριφορές, δεν πρόκειται ποτέ να σας βρίσουμε χυδαία και να σας υποτιμήσουμε ως άνθρωπο. Δε θα προσπαθήσουμε ποτέ να κερδίσουμε το φόβο σας, κάτι το οποίο δυστυχώς δείχνει να λειτουργεί. Δε θα αλλάξουμε αρχές και αξίες μας για ένα χόμπυ. Βάλτε το λιθαράκι σας ώστε να αλλάξει αυτή η σάπια σχέση προπονητών διαιτητών στα τοπικά πρωταθλήματα και που ξέρετε, ίσως να το απολαμβάνετε κι εσείς περισσότερο! Σεβαστείτε αυτούς που σας σέβονται, και μη τους δίνετε "προειδοποίηση" επειδή σας στόλισε ο αντίπαλος πάγκος για λόγους διαχείρισης! Νισαφι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr