Πρεμιέρα με το... δεξί για την Μεγαρίδα κόντρα στο Μοσχάτο για το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ

Oct 09, 2021

Την νίκη με 47-72 πήρε η Μεγαρίδα κόντρα στον Λέων Μοσχάτου για το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ, ξεκινώντας με το... δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της για την νέα σεζόν.

 

 

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Μεγαρίδας:

Με σοβαρότητα & σεβασμό στον αντίπαλο & στο παιχνίδι η Μεγαρίδα μας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λέοντα Μοσχάτου & περιμένει τον αντίπαλο της στην φάση των 16 του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ.
Ειδικότερα φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ αναμένεται να «κόψει ανάσες» αφού οι πολλές & καλές ομάδες της Β’ & της Γ’ Εθνικής, που μετέχουν, προσδίδουν κύρος & ανεβάζουν αισθητά το επίπεδο δυσκολίας των αγώνων!


Αναμένεται ίσως το δυσκολότερο τουρνουά των τελευταίων ετών & η Μεγαρίδα μας θα βρίσκεται εκεί μαζί με τους υπόλοιπους διεκδικητές!


Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του γεννηθέντα το 2005 Παύλου Μπουραζέρη για σχεδόν ένα ημίχρονο & το ότι παρά την όχι & τόσο ενδεδειγμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα (22:00) & την απόσταση αρκετοί φίλαθλοι ακολούθησαν την ομάδα μας & στο Μοσχάτο δείχνοντας την αγάπη τους & την αφοσίωση τους στην αγαπημένη Μεγαρίδα όλων των Μεγαριτών!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr