Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Νέος προπονητής ο Βαβέτσης στον Αίαντα Άρτας

Oct 07, 2021

Το ανδρικό τμήμα του Αίαντα Άρτας αναλαμβάνει επίσημα ο Νεκτάριος Βαβέτσης, με τον σύλλογο της Άρτας να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας.

 

 

Αναλυτικά:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με τον κόουτς Νεκτάριο Βαβέτση, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Ά κατηγορίας και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Εκτός από την εμπειρία που έχει αποκομίσει ως αθλητής παίζοντας σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ και Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ και προπονητής-υπεύθυνος προγράμματος στα τμήματα υποδομής του Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Καλωσόρισες κόουτς! Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σεζόν!

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κόουτς Χάρη Παπάζογλου για την άψογη συνεργασία μας. Η συγκυρία είναι τέτοια που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατάνε μακριά από την ομάδα. Ο κόουτς Παπάζογλου παραμένει μέλος της μπασκετικής οικογένειας του ΑΙΑΝΤΑ.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr