Ανανέωσε Τολιάδη ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - Καστοριάς

Sep 24, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τολιάδη ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς για την νέα σεζόν στην Α ΕΚΑΣΔΥΜ.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τολιάδη για την νέα σεζόν. Ο Γιώργος είναι 22 χρονών, έχει ύψος 1,86μ. και αγωνίζεται ως shooting guard.

Ο Γιώργος Τολιάδης έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε μπασκετικά στα τμήματα Μίνι και Παμπαίδων του Ηρακλή Κοζάνης.Αργότερα προωθήθηκε και έπαιξε στην παιδική ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης με την οποία έφτασε στο final four της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ τη σεζόν 2013-2014.Από τήν επόμενη σεζόν 2014-2015 άρχισε να παίζει παράλληλα με τα παιχνίδια του εφηβικού τμήματος και σε παιχνίδια της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή Κοζάνης (Γ Εθνική κατηγορία -Α και Β Κατηγορία Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ).

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας, με υγεία και επίτευξη των προσωπικών σου και των ομαδικών στόχων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr