Ανανέωσε Τσολάκη ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - Καστοριάς

Sep 23, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο σκόρερ, Γιώργο Τσολάκη, ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - Καστοριάς, για την νέα σεζόν στην Α ΕΚΑΣΔΥΜ.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανανεώνει Τσολάκη ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - Καστοριάς

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τσολάκη για την νέα σεζόν. Ο Γιώργος είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,88μ. και είναι shooting guard.

Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2008 από τον Αρίων Πτολεμαΐδας. Εκεί αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ομάδας του(παμπαίδων-παίδων-εφήβων) και πολύ γρήγορα έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας με την οποία είχε συμμετοχές τόσο στην Α κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ αλλά και στή Γ Εθνική κατηγορία τις αγωνιστικές περιόδους 2015-16 και 2017-18. Από το 2018 μέχρι το 2020 αγωνίστηκε στο Φοίνικα Πτολεμαΐδας στήν Α’ κατηγορία Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ, ενώ παράλληλα την σεζόν 2019/20 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Ο "Τσολ" αποτελεί και αυτός μεταγραφικό απόκτημα από την περσινή σεζόν της ομάδας μας.

Γιώργο σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr