ΒΑΟ Άρτας: Δελτίο τύπου για την πρόκριση της παιδικής ομάδας

Jun 17, 2021

To δελτίο τύπου: Τεράστια πρόκριση για το παιδικό μας τμήμα καλύπτοντας διαφορά 15 πόντων και με εκπληκτικο μπάσκετ κέρδισε με 61-43 περνώντας πανάξια στις 8 καλύτερες ομάδες τής Ένωσης!!!
Ένα ματς με πάρα πολύ ένταση και πάθος ,από το πρώτο λεπτό της Αναμέτρησης, δείχνοντας και οι δύο ομάδες πόσο το θέλουν!
Η ομάδα μας έχοντας σε εκπληκτική μέρα για άλλη μια φορά το Τσίκο που εκτός από σκορ οργάνωνε μαεστρικά το παιχνίδι και σε συνεργασία με όλα τα παιδιά πού όποιος έμπαινε έδινε ότι είχε και δεν είχε,έφτασε σε μια μεγάλη ανατροπή, αντέχοντας την πίεση της ομάδας τής Λευκάδας,που σε όλη τη διάρκεια το παιχνίδι παιζόταν στη διαφορά του πρώτου ματς!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στο προπονητή μας,που για άλλη μια χρονιά καταφέρνουν να βρίσκονται στις καλύτερες ομάδες της Εσκαβδε, δείχνοντας τή δουλειά πού γίνεται όλα αυτά τα χρόνια!
Επόμενα διπλά ματς(26/6+3/7) με τον νικητή από το ζευγάρι Νικόπολη Πρέβεζας- Πύρρος Άρτας.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr