Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Απόλλων Μεσολογγίου: Ανακοίνωσε τους Κολοζάκη και Τριαντάφυλλο

Jun 13, 2021

Η ανακοίνωση:Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τους Σπύρο κολοζακη και Ιωάννη Τριαντάφυλλο.
Ο Σπύρος επιστρέφει σε γνωστά λημέρια μιας και έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας ξανά στο παρελθόν. Τον διακρίνει το ήθος,η ταχύτητα και το πόσο καλά μπορεί να τρέξει το γηπεδο σε αμυνα και επίθεση, είναι ο αγαπημένος παίχτης κάθε προπονητή καθώς μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο,είναι σκληρός αμυντικός και απαραίτητος στην επίθεση καθώς μπορεί να σκοράρει σε ανοιχτό γήπεδο, μπορεί να σουτάρει από μακριά και να τρυπήσει με διείσδυση καθε την άμυνα.

Κ ο Γιάννης έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας σε μικρή ηλικία είναι 19 ετών έχει περάσει με υψηλό βαθμό στο πανεπιστήμιο Πάτρας στην γεωλογική σχολή αλλά η αγάπη του για το Μεσολόγγι και τον Απόλλων τον έκαναν να έρθει κοντά μας, είμαστε σίγουροι ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της και να ξεχωρίσει και ο ίδιος.

Σπύρο και Γιάννη σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Καλώς ήρθατε!

ΑΠOΛΛΩΝ FAMILY BASKETBALL
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr