Α ΕΣΚΑΒΔΕ: Απόλλων Μεσολογγίου: Ανακοίνωσε τους Τσάνο και Σούρλα

Jun 07, 2021

Η ανακοίνωση:Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Σούρλα και τον Γιώργο τσάνο οι δύο πολύπειροι παίκτες ήρθαν στο σύλλογο μας και θα ενισχύσουν το ήδη σκληροτράχηλο σύνολο που έχουμε και είμαστε σίγουροι οτι με την εμπειρία που διαθέτουν θα καταβάλουν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας που είναι 1. Η γρήγορη παραμονή, 2. Οσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα γίνεται και 3. Το όμορφο μπάσκετ. Αλλά κυρίως να ενσωματωθούν στην οικογένεια μας και να το ευχαριστήθουμε όπως κάνουμε όλα αυτά χρόνια και έχει αποτέλεσμα.

Ο Αλέξανδρος Σούρλας είναι γνωστός σε όλους για το φονικό ένστικτο 3 πόντων που διαθέτει και για τους πολλούς τρόπους που έχει να βάζει την μπάλα στο καλάθι, και ο Γιώργος Τσάνος για το γλυκό σουτ μέσης απόστασης που διαθέτει και για το πάθος που τον διακρίνει σε κάθε φάση του αγώνα σε επίθεση και άμυνα.

Από την πλευρά του συλλόγου τους ευχόμαστε να έχουν κυρίως υγεία και να έχουν επιτυχίες με την ομάδα μας .

Αλέξανδρε και Γιώργο
καλώς ήρθατε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr