Γ.Ε. Αγρινίου: Ανακοίνωση για την επαναλειτουργία των ακαδημιών

May 14, 2021

Οι ακαδημίες της Γ.Ε.Αγρινίου λειτουργούν απο Δευτέρα 17 Μαϊου και πάλι.

 

H ανακοίνωση:Ξεκινάμε!!

Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά από αποχή έξι μηνών, για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ακαδημίας μας, τη Δευτέρα 17 Μαϊου. Ο σύλλογος μας βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών, γονέων και προπονητών θα φροντίσει να επιστρέψουμε με ασφάλεια στις προπονήσεις.

Επειδή το μπάσκετ όμως ειναι ομαδικό άθλημα χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας.
-Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές οτι κανένα παιδί δεν θα μπορεί να προπονηθεί εαν δεν έχει μαζί του το αποδεικτικό του Self Test που θα κάνει στο σχολείο του. Φυσικά και οι προπονητές μας θα έχουν το εβδομαδιαίο αποδεικτικό του Self Test κάθε φορά.

-Θα τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας και οι γονείς θα πρέπει να μην συνωστίζονται περιμένοντας τα παιδιά τους, αλλά με υπομονή να περιμένουν να τελειώσει η προπόνηση για να τα παραλάβουν.

-Φροντίζουμε ώστε κάθε παιδί να έχει μαζί του αντισηπτικό και το δικό του μπουκαλάκι νερό. Δεν μοιραζόμαστε τίποτα με τους συμπαίκτες μας.

Σας περιμένουμε όλους και πάλι στο αγαπημένο μας περιβάλλον.

Υ.Γ. Ισχύουν οι ώρες προπόνησης πριν την διακοπή. Θα ενημερωθείτε και απο τους αρμόδιους προπονητές.

 

basket247.gr team

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr