ΕΣΚΑΒΔΕ: Ανακοίνωση για τα πρωταθλήματα

May 13, 2021

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΚΑΒΔΕ ανακοίνωσε την ακύρωση των πρωταθλημάτων της πλην των Αναπτυξιακών και τα θεώρησε ως μη γενόμενα, ενώ έθεσε προθεσμία 4 ημερών ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων Εφήβων - Νεανίδων - Παίδων και Κορασίδων.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ για τα πρωταθλήματα:

Μετά την ανακοίνωση της Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1872, 08/05/2021 για τα «έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας», θα θέλαμε να μας απαντήσετε εγγράφως έως τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2021, για το εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε πιθανή συνέχιση των Πρωταθλημάτων (ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) τηρώντας τα όσα αναφέρει η Υπουργική Απόφαση καθώς και η τροποποιητική που εκδόθηκε στις 11/5/2021(επισυνάπτονται).

Μετά την συγκέντρωση των απαντήσεων των σωματείων, η ΕΣΚΑΒΔΕ θα αποφασίσει για τον τρόπο διεξαγωγής των παραπάνω Πρωταθλημάτων.

Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα Ανδρών (Α’, Β’), Νέων ,Γυναικών καθώς και τα Τουρνουά Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021, διακόπτονται και θεωρούνται ως μη γενόμενα.

 

 

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr