Εκλογές ΕΟΚ: Στηρίζει Λιόλιο στις Εκλογές ο ΟΚΑ Μεσογείων από την ΕΣΚΑ

Mar 12, 2021

Από την Α' ΕΣΚΑ και τον ΟΚΑ Μεσογείων έρχεται η επόμενη ψήφος στήριξης προς τον Βαγγέλη Λιόλιο, για τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ Κο ΛΙΟΛΙΟ

Μετά από πολλά χρόνια διοίκησης του Κου Βασιλακόπουλου, ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας θα προκύψει απο τις εκλογές που θα διεξαχθούνε την 28/3/2021.

Η πορεία του στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, τα όσα μεθοδικά έχει επιτύχει με τον Προμηθέα, η αμεσότητα, η απλότητα, το εμπνευσμένο και ξεκάθαρο πρόγραμμά του, δεν μας αφήνουν περιθώρια προβληματισμού.

Για τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του νέου Προέδρου της Ομοσπονδίας στις επικείμενες εκλογές είμαστε πεπεισμένοι και στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Κου Λιόλιου.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και ελπίζουμε η επομένη των εκλογών να βρεί όλους τους εκλεγέντες ενωμένους στον ένα και μοναδικό σκοπό. Την ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπάμε».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr