Σέρρες: Ανακαινίζεται το Δ.Α.Κ. της Κοιλάδας

Mar 06, 2021

Σε αλλαγή παρκέ θα προχωρήσει ο Δήμος Σερρών στο Δ.Α.Κ. της πόλης, το οποίο... προ «λουκέτου» φιλοξενούσε Πανσερραϊκό και Ικάρους στην Β' Εθνική αλλά και τις Γυναίκες του Πανσερραϊκού στην Α2 Εθνική Γυναικών.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σερραϊκή Εβδομάδα», καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τα τέλη Αυγούστου το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θα έχει νέο ξύλινο δάπεδο.

Το έργο της αντικατάστασης του παρκέ στο Δ.Α.Κ. Σερρών, ύψους 113.000€ + Φ.Π.Α., εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ολοκληρώνεται η σχετική μελέτη και κατόπιν θα προκηρυχθεί διαγωνισμός, προκειμένου να αναλάβει κάποιος εργολάβος τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, δίχως ενστάσεις και χρονοτριβές, τότε οι ομάδες που προπονούνται και αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, θα ωφεληθούν πάρα πολύ, ενώ θα ομορφύνει και το Δ.Α.Κ. Σερρών.

 

Πηγή: Serresbasket.gr

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr