Μιχαλόπουλος: «Καλύπτουμε γεωγραφικά όλη τη χώρα»

Jan 05, 2023

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Προμηθέα Πάτρας, Μπάμπης Μιχαλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη και μίλησε για το τουρνουά Παίδων της πατρινής ομάδας.

 

 

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το τουρνουά Παίδων: «Είναι αρκετός κόσμος του μπάσκετ που παρακολουθεί τους αγώνες και αρκετοί προπονητές. Είναι ουσιαστικά μια γιορτή. Έχει μεγάλη σημασία το ότι συμμετέχουν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, δε μένουμε μόνο σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, γεωγραφικά καλύπτουμε όλα τα μέρη. Έχουν έρθει ομάδες απ’ τη Ρόδο, την Κρήτη, τις Σέρρες, την Αλεξανδρούπολη, την Καλαμάτα. Έχουμε μια εκπροσώπηση όλης της χώρας και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όλους και να δουν κάτι άλλο σε ψηλότερο επίπεδο αγωνιστικά, αλλά κυρίως και θέματα φιλοσοφίας και το πώς διαχειρίζονται την εκπαίδευση των παιδιών πάνω στο μπάσκετ».

Για το ότι συμμετέχουν 24 ομάδες στο τουρνουά: «Σε οργανωτικό επίπεδο είναι «τρομακτικό». Επειδή ζω όλη τη διαδικασία απ’ το Σεπτέμβρη που ξεκίνησε, είναι μια διαδικασία με τροποποιήσεις και άλλα και στο τέλος δεν πρέπει ν’ αργήσουμε δευτερόλεπτο. Απ’ την άλλη, το σημαντικότερο όλων είναι ότι συμμετέχουν όλες οι ομάδες και όχι μόνο αυτές του υψηλού επιπέδου, αλλά καλύπτουμε όλη τη χώρα. Ουσιαστικά έρχεται όλη η χώρα σ’ επαφή και μεταφέρει εμπειρίες, ο καθένας έχει να δώσει κάτι στον άλλον».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr