Ολοκληρώθηκαν τα φετινά Παπαχατζής Basketball Summer Camps!

Jul 25, 2021

Ολοκληρώθηκαν για το φετινό καλοκαίρι τα PAPAHATZISBASKETBALLSUMMERCAMPS, που πραγματοποιήθηκαν από τις 5 Ιουλίου μέχρι χθες (24/7) σε Νέα Μάκρη, Παλλήνη και Άγιο Στέφανο!

 

 

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

Σε αυτό το διάστημα ο κόουτς Θανάσης Παπαχατζής και οι συνεργάτες του, Γιάννης Παπαβασιλείου και Παναγιώτης Πασχάλης είχαν την ευκαιρία να μεταδώσουν τις γνώσεις και την αγάπη τους για το μπάσκετ σε κορίτσια και αγόρια

6 έως 18 ετών και εκείνα με την σειρά τους να παίξουν, να μάθουν και να κάνουν νέους φίλους!

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους, όπως, επίσης, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστούμε ακόμη τις διοίκησεις των τοπικών συλλόγων για την συνεργασία τους, τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, τον Αθλητικό Σύλλογο Σχολής Παναγιωτόπουλου και τον Οίον Αγίου Στεφάνου.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας, τους αθλητές Βασίλη Ξανθόπουλο, Γιώργο Τσαλμπούρη, τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου και τον γυμναστή Κώστα Ντάκουλα για τις πολύτιμες πληροφορίες και εμπειρίες που μετέδωσαν στα παιδιά.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλες και όλους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr