Αυγενάκης: «Οι ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα ανοίξουν στις 10 Μαΐου»

Apr 26, 2021

Επιστροφή στην δράση και... επίσημα στις 10 Μαΐου για τους μαθητές όλων των ηλικιακών τμημάτων αλλά και στις Ακαδημίες ανακοίνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

 

 

Η Νίκη Κεραμέως έχει ανακοινώσει για την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίου και Δημοτικού στις τάξεις στις 10 Μαΐου, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να απαντάει σε ερώτημα σχετικά με την επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τις Ακαδημίες:

«Οι ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στο σύνολο του θα ανοίξει όταν επιστρέψουν οι μικροί μαθητές στα Δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως τα στάδια, τα κολυμβητήρια και τα γυμναστήρια θα μπορούν να δεχθούν τους μικρούς αθλητές και μένει να προσδιοριστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο από την αρμόδια επιτροπή. Θυμίζουμε ότι για τα σχολεία υπάρχει το δωρεάν self test.»

 

 

*Ωστόσο, η παραπάνω δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού δεν αποτελεί αποτέλεσμα (τουλάχιστον μέχρι τώρα) της σημερινής συνάντησης της επιτροπής λοιμωξιολόγων με κεντρικό θέμα την επανέναρξη μεταξύ άλλων Β' - Γ' Εθνικής, αναπτυξιακών και Ακαδημιών.

 

Ενημέρωση 22:00 Συνάντηση της οποίας τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν πριν λίγο και μπορείτε να τα δείτε εδώ

 

 

Άκης Γεωργαντάς 

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr