Αποδέσμευσε πέντε 16χρονους ο Προμηθέας λόγω... Απόλλωνα για ένα ιδιαίτερο γεγονός

Jun 29, 2020

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στην Πάτρα, καθώς ο Προμηθέας αποδέσμευσε 5 παίκτες του παιδικού τμήματος λίγο πριν την τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑ-Η. 

 

 Μια πολύ περίεργη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα και συγκεκριμένα την παιδική ομάδα του Προμηθέα. Διότι παραμονές της τελικής φάσης της ΕΣΚΑ-Η, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να διώξει πέντε παιδιά 16 ετών και να κατέβει στο γήπεδο με 8αδα. Κάτι που δεν πρόκειται φυσικά να την κοστίσει τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα - αφού αντίπαλος είναι η θυγατρική του Προμηθέα - αλλά σίγουρα θα αποδυναμώσει τους Πατρινούς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι Πατρινοί πριν καν την έναρξη της τελικής φάσης την είχαν ήδη κατακτήσει, καθώς αντίπαλος ήταν η δεύτερη ομάδα του συλλόγου, με τις διαφορετικές εκδοχές της είδησης να είναι πολλές. 

Αρχικά, οι πέντε αυτοί παίκτες, οι Αλέξανδρος Οικονόμου, Διονύσης Χατζούλης, Παναγιώτης Δαραμούσκας, Αλκης Κονδύλης και Νίκος Κανελλάκης, ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Προμηθέα ότι την νέα σεζόν θα «μετακομίσουν» στον συμπολίτη Απόλλωνα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του προέδρου του ερασιτέχνη Προμηθέα, του Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εκνευρίστηκε με την απόφαση αυτή και αποφάσισε την πρόωρη αποδέσμευση των παικτών αυτών και απαγόρευσε το να αγωνιστούν το Σάββατο στο ματς μεταξύ στον ΑΣΠ Προμηθέα και τον Προμηθέα 2014 αλλά και κατ' επέκταση όυτε στο Παννελήνιο πρωτάθλημα, στο οποίο ο Προμηθέας μόνο με θαύμα θα χάσει 1 από τις 6 θέσεις. 

Η Πάτρα τις τελευταίες ώρες «βουίζει» με το γεγονός, με την διοίκηση του συλλόγου να εξαπολύει επίθεση προς τους γονείς των παιδιών για την απόφασή να αλλάξουν ομάδα και την ίδια στιγμή τα 16χρονα να βάζουν τα κλάματα στο γήπεδο, ακούγοντας ότι τους απαγορεύεται να παίξουν στα εναπομείναντα παιχνίδια με την φανέλα του Προμηθέα.

Αυτό διότι είχαν ξεκαθαρίσει και τονίσει εξαρχής πως θέλουν να μείνουν στην ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά και μετά να πάνε στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ευχή όλων μέσα στα επόμενα 24ωρα να βρεθεί μια... λογική άποψη και να επιτραπεί στους νεαρούς αθλητές να ΠΑΙΞΟΥΝ στα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια της ομάδας.

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr