Κύπελλο: Τηλεοπτικό το Ηρακλής - Ολυμπιακός την Τετάρτη (22/9)

Sep 21, 2021

Από την συχνότητα της ΕΡΤ θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (22/09-17:00) για το Κύπελλο Ελλάδας.

 

 

Η λύση δόθηκε και έτσι η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.


Η δημόσια τηλεόραση ακόμη δεν έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, ωστόσο μετά από συνεννόηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο η λύση βρέθηκε και το ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό θα μεταδοθεί κανονικά.

Έτσι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση, ο νικητής της οποίας θα προκριθεί στον προημιτελικό του Κυπέλλου και θα περιμένει εντός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός-Λάρισα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:


Ο αγώνας Ηρακλής – Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (22/9, 17.00) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr