Χεζόνια: «Ξύπνησε... το πάθος μου για το μπάσκετ στον Παναθηναϊκό» (vid)

May 10, 2021

Ο Μάριο Χεζόνια μετά τη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στη «πράσινη» κάμερα κι τόνισε πως «ξύπνησε» και πάλι το πάθος του.

 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού»:

«Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, με τόσες άγνωστες συνθήκες για το πού θα είμαστε και τι θα κάνουμε, τελικά ο Παναθηναϊκός, στον οποίο βρίσκομαι μόνο τρεις μήνες και σαν ομάδα διαγωνίζεται σε τόσο σημαντικά παιχνίδια και για τρόπαια, έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ. Δεν το είχα χάσει, αλλά ήταν δύσκολα χρόνια για μένα. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ και μέρος αυτής της οικογένειας, που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Αυτό είναι το σημαντικό, μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν καταπληκτικά, έχουν ξεχωριστό τρόπο σκέψης για τα πάντα.

Είναι αδέρφια μου, δεθήκαμε πολύ. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο και φυσικά για τους Δημήτρη και Φράγκι. Με βοηθούν πάρα πολύ, είναι τα πάντα γι'αυτή την ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια και είμαι χαρούμενος για τον τίτλο».

 

Basket247team.gr

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr