Κάτας: «Πετύχαμε τον πρώτο από τους 2 στόχους, παίξαμε ενωμένοι»

May 09, 2021

Ο Οντεντ Κάτας τόνισε πως η πίεση αρέσει στον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε την τελευταία φορά που κατέκτησε τίτλο στην Ελλάδα, τονίζοντας πως τώρα θα ακούσει Ρέμο στο σπίτι.

 

 

Ο προπονητής των «πράσινων» είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη νίκη για εμάς, πετύχαμε τον πρώτο από τους 2 στόχους. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Προμηθέα πριν και μετά από το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο. Υπήρχε αθλητικότητα. Μπήκαν μεγάλα σουτ. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ο στόχος μας ήταν να τους κρατήσουμε στους 70 πόντους. Η πίεση ήταν σε εμάς και μας αρέσει η πίεση. Φάνηκε και στο τέλος με τον τρόπο που κερδίσαμε.

Σε αυτό το κομμάτι της σεζόν βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Παίξαμε ενωμένοι και είχαμε πράγματα που ήρθαν από την άμυνα. Γι αυτό πήραμε αυτοπεποίθηση. Σε τρεις μέρες αρχίζουν τα πλέι οφ και δεν θα είναι εύκολο, όπως σήμερα. Πρέπει να αρχίζουμε από την άμυνά μας. Η άμυνά μας είναι η ώθησή μας. Παίζουμε πολύ ομαδικά στα τελευταία παιχνίδια. Επιθετικά αν βρούμε ρυθμό κερδίζουμε.

Την τελευταία φορά που κέρδισα τίτλο πήγα στο Ρέμο. Θα τελειώσω αυτή τη βραδιά ακούγοντας Ρέμο στο σπίτι. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη δουλειά του προπονητή και του παίκτη, είναι διαφορετικές. Εγώ βρίσκω τρόπο να απολαμβάνω την δουλειά του προπονητή».

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr