Παπαπέτρου: «Τιμή μου να είμαι στον Παναθηναϊκό, να κάνουμε το νταμπλ»

May 09, 2021

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως είναι τιμή του που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, ενώ... έβγαλε το καπέλο στον Προμηθέα για την εμφάνιση στον τελικό.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στην ΕΡΤ:

«Κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Συγχαρητήρια στον προμηθέα. Έχουν τον σεβασμό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. 

Δεν τελείωσε ο πόλεμος, κυνηγάμε ακόμη έναν τίτλο, που είναι το πρωτάθλημα Ελλάδος. Σήμερα, το πολύ μέχρι αύριο, θα το γιορτάσουμε και μετά θα συνεχίσουμε την δουλειά.

Μας αρέσει αυτή η πίεση, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το νταμπλ. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν ελκυστικό για τον κόσμο που τον βλέπει και για εμάς.

Φώναξα τον Βουγιούκα να σηκώσουμε το τρόπαιο, ο Ίαν είναι σαν πατέρας μου στην ομάδα. Η σκυτάλη έρχεται από αυτόν, με τα τρόπαια που έχει σηκώσει εδώ πέρα. Νομίζω ότι ήταν το ηθικά σωστό. Είμαστε μία οικογένεια, είναι τιμή μου που είμαι σ’ αυτόν τον σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω».

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr