Κάτας: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και το τρόπαιο, είμαστε πάντα έτοιμοι»

May 09, 2021

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός της ομάδας, Όντεντ Κάτας, τόνισε πως στην ομα΄δα αρέσει η πίεση, ενώ άπαντες ήταν προσγειωμένοι καθώς ήξεραν ότι δεν θα είναι εύκολο ματς.

 


«Είναι πάντα ευχάριστο να κερδίζεις. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η πίεση ήταν σε εμάς, αλλά μου αρέσει αυτό, μας αρέσει η πίεση. Δεν περιμέναμε ότι θα είναι εύκολο ειδικά κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Προμηθέας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό, γιατί κάθε φορά επέστρεφαν όταν ξεφεύγαμε, επέστρεφαν. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και είμαι χαρούμενος για τη νίκη και το τρόπαιο» είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε και στη συνέχεια, στα πλέι οφ της Basket League.

«Είμαστε πάντα έτοιμοι, θα ξεκουραστούμε αύριο, θα το γιορτάσουμε σήμερα και μετά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Όλα έχουν να κάνουν με την άμυνα μας, κάναμε κάποια λάθη, αλλά έβαλαν και κάποια μεγάλα σουτ. Δε θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό» δήλωσε ο Κάτας.

 

 

Άκης Γεωργαντάς

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr