Τριαντόπουλος: «Είμαι πολύ συγκινημένος, η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού να είναι ακόμα καλύτερη»

May 09, 2021

Ο Τάκης Τριανντόπουλος δήλωσε συγκινημένος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως πρόκειται για τεράστια στιγμή.

 


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Προσωπικά είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ συγκινημένος. Κάναμε ένα τεράστιο ρεκόρ με 26 συνεχόμενα χρόνια με τίτλο. Είναι τεράστια στιγμή για εμάς. Είχαμε μια δύσκολη σεζόν και αξίζουν πολλά συγχατηρήρια σε όλα τα παιδιά και στο τιμ και σε όσους βοήθησαν να φτάσουμε εδώ.

Περιμένει ένα σκαλοπάτι ακόμα, το πρωτάθλημα για να είναι απόλυτα επιτυχημένη η φετινή χρονιά. Είναι μια καινούργια εποχή. Προσπαθούμε υπάρχουν δυσκολίες τραυματισμοί, ιός. Ελπίζουμε να μείνει πίσω η χρονιά αυτή να ξαναδούμε κόσμο στα γήπεδα και να γίνει το επόμενο βήμα και η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού να είναι ακόμα καλύτερη».

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr